La nova generació de redactors

71 visites

Neix una revista digital a FEDAC Lleida escrita pels alumnes de 3r d’ESO

Els alumnes de 3r d’ESO de l’escola FEDAC Lleida han començat una nova optativa: Revista Escolar Digital: joves emprenedors. En aquesta assignatura treballen els gèneres periodístics  com ara la notícia, els articles d’opinió, les cartes al diari, i l’entrevista, entre d’altres. 

A partir d’aquest curs es convertiran en redactors d’una Revista Digital Escolar (RED) que porta el nom de “Cole Bole Report’’ i que es podrà veure en obert a les xarxes.

Estan organitzats per redaccions que consten de directors, redactors,  col·laboradors i community managers que s’encarreguen de les xarxes socials.

Un dels eixos vertebradors d’aquests projecte és treballar els Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) per tal de col·laborar i sensibilitzar en l’assoliment de l’Agenda 2030. Centraran part dels seus temes en àmbits en cinc àrees conegudes com les cinc ‘’P’’: persones, planeta, prosperitat, pau i partenariat. Altres aspectes que es tractaran seran la memòria de la gent gran i els talents ocults, sense deixar de banda la vida acadèmica i social de l’escola i de la ciutat.

Els alumnes ja han començat a treballar en el projecte i comencen a elaborar la revista que esperem que ens aporti informació, entreteniment i bones idees.

Redactor Junior

close

El més recent