El dia de la No-violència i la Pau

36 visites

El dia de la Pau és el dia en què celebrem l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi el 30 de gener

Un any més l’escola Fedac Lleida es suma a la celebració del dia escolar de la No-violència i la Pau.

Al llarg de la setmana, des de Tutopia, s’anirà fent dinàmiques i activitats relacionades amb aquest dia. Farem receptes per la Pau, treballarem artistes que han reflectit en les seves obres missatges de Pau i no violència, coneixerem una mica més a persones que han treballat per la Pau…

Per acabar aquesta setmana de la Pau i la no violència, el divendres a les hores de tutoria, tots els alumnes del centre (infantil, primària i secundària) farem una reflexió sobre què podem fer per ser persones de Pau. Posarem la nostra mirada en el nostre dia a dia per tal de millorar el món tenint en compte el nostre entorn més proper. Finalment cada  classe crearà un gran símbol de la Pau que s’omplirà de papallones.

Tradicionalment es representa la Pau amb un colom blanc que porta una branqueta d’olivera al bec, però que aquest cop volem que la nostra escola s’ompli de papallones de tots els colors, elles també poden ser un símbol de PAU:  Celebrem els colors de la pau i somiem per un món de Pau

Yanira i Lucia

Imatge de els símbols de la pau que es penjaran a cada classe.

Imatge de les escales de l’escola Fedac-Lleida

Redactor Junior

close

El més recent