Què són els influencers?

/
39 visites

Fent una anàlisi sobre el món de les influències a les xarxes socials podem observar que els principals canals i aplicacions on han començat a promocionar-se els coneguts com influencers són Youtube, Instagram, TikTok i Twitter. Totes aquestes xarxes socials tenen gairebé la mateixa estructura i el mateix funcionament, es tracta de pujar una sèrie de vídeos i fotografies sobre temas que interessen a la gent. Normalment aquests temes tenen a veure amb la moda, la maternitat, l’esport, la cuina, i molts altres aspectes de la vida quotidiana.

El perfil d’influencer normalment és sempre el mateix: una persona que destaca pel seu aspecte físic però que té algún tret que la identifica. Alguns tenen estudis però d’altres no els van acabar ja que van preferir buscar allò que els omplia més.

Molts d’ells resideixen en una gran ciutat, ja sigui per haver nascut allí o per haver intentat buscar més possibilitats de triomfar. A més, la majoria tenen en comú estudis relacionats amb la moda.

Tots aquests personatges famosos estan en la franja d’edat dels 20 als 40, segurament perquè és una edat en la qual molts tenen disponibilitat per dedicar moltes hores a les xarxes socials i també disponibilitat per viatjar. D’altra banda, alguns estan passant per l’etapa de formar una familia, la qual cosa els ajuda a tenir material nou i poder compartir la seva experiència amb el món.

Mirant les xifres de seguidors que tenen cadascuna d’aquestes personalitats podem dir que a la gent li agrada aquest món del postureig, segueixen cada pas dels famosos actuals. Són persones que s’exposen a les mirades i comentaris de la gent, per tant, han d’estar preparats per rebre tant comentaris agradables com crítiques i saber encaixar-les.

Amb tot això hem arribat a la conclusió de que el món de les xarxes socials i el de la fama és molt complicat i que no hi ha res millor que la privacitat de la teva vida. Són moltes hores les que s’han de dedicar per poder arribar a la fama en aquests canals, moltes hores de gravació i implicació en cadascun dels temes a tractar. A més a més, a vegades per obtenir la fama has d’anar en contra dels teus principis i això moltes vegades afecta íntegrament a la nostra vida.

Finalment, volem convidar a la reflexió fent les següents preguntes; Que aporta les xarxes socials a la meva vida? Com valoro la meva privacitat i la defensa dels meus principis fermament?.

Redactor Junior

close

El més recent