L'alumnat de l'escola FEDAC Lleida a Montserrat
L'alumnat de l'escola FEDAC Lleida a Montserrat

L’escola FEDAC Lleida celebra la XV pujada Montserrat

 Aquesta sortida és un punt de trobada dels joves de les escoles FEDAC

Fet per: Jamerlys Cruz, Nicole Salazar i Irene Vilar

 El dijous 14 d’octubre l’alumnat de 3r d’ESO de les escoles FEDAC van participar en la XV pujada a la muntanya de Montserrat. Va ser un dia d’activitat física fent ruta cap a la gran muntanya, així com de contacte amb la natura i el bosc. 

Va ser una pujada difícil, però plena d’aventures. A més a més, el bon temps va acompanyar als alumnes per gaudir de la jornada.

Amb aquesta activitat es van crear llaços d’amistats i companyerisme entre alumnes de diferents escoles. Va estar molt interessant la manera en què els joves es relacionaven: es van compartir els somnis individuals i col·lectius.

Al llarg del matí, les diferents escoles FEDAC van preparar moltes sorpreses. Concretament, dins de la basílica es va viure un moment d’aturada per tal de cultivar la interioritat i reflexionar sobre la jordana compartida, es van escoltar unes paraules importants, es va donar l’entrada a les espelmes i després quatre alumnes de l’escola FEDAC Lleida van sortir davant de tot amb un gran cartell on hi deia “tinc un somni”.

Per fer la dinàmica més divertida, en el cartell cada alumne podria escriure un somni. Aquesta va ser una de les primeres sortides que l’escola FEDAC Lleida té preparades per aquest curs, i unes de les més impressionants pel seu recorregut. L’alumnat de les escoles FEDAC desitja trobar-se un altre cop i compartir bons moments com els que van viure.

Redactors Juniors

, ,
close