L’Escola FEDAC Lleida celebra les jornades esportives

L’alumnat de tots els cicles va gaudir d’un dia practicant esports a l’escola

Fet per → Sara Briceño, Irune Hernandez, Andrea Moran i Marina Farouk

Un curs més des del Departament d’Educació Física de l’escola FEDAC Lleida s’han organitzat les tradicionals Jornades Esportives (JJEE), una activitat basada en portar a terme diferents competicions tant en l’àmbit grupal com individual.

L’11 d’octubre l’alumnat de FEDAC Lleida va estar tot el matí fent esport, gaudint de l’esport que cadascú va elegir. Entre alguns esports que es van practicar estaven el volei, el bàsquet i el futbol, tots ells esports bàsics d’equip.

Cada classe va elegir grups de 5 persones com a màxim i van competir entre altres grups del mateix curs o d’un altre (1r i 2n ESO entre ells, i 3r i 4t també.

D’altra banda, el 13 d’octubre, es va celebrar el segon dia de Jornades Esportives. Aquest cop, l’alumnat es va traslladar a la Pista d’Atletisme on l’alumnat d’ESO va realitzar quatre blocs d’exercici bàsic: força, resistència, flexibilitat i equilibri. Els professors que ens van acompanyar supervisaven les activitats amb la intenció que l’alumnat finalitzés la jornada amb totes les activitats fetes.

Redactors Juniors

, ,
close