Redactors juniors

Carla Canal
Descripció
Em dic Carla Canal Pérez, tinc 14 anys, el meu aniversari és el 23 de febrer, soc piscis i em considero una persona tímida i extrovertida alhora. M’agrada escoltar música, mirar Netflix i estar a Instagram.

Me llamo Carla Canal Pérez, tengo 14 años, mi cumpleaños es el 23 de febrero, soy piscis, y me considero una persona tímida y extrovertida a la vez. Me gusta escuchar música, ver Netflix y estar en Instagram.

My name is Carla Canal Pérez, I am 14 years old, my birthday is on February 23rd, I am a Pisces, and I consider myself a shy and extroverted person at the same time. I enjoy listening to music, watching Netflix and being on Instagram.
1 mes ago

Carla Canal A l’escola FEDAC Lleida el divendres 29 d’octubre a la tarda es va celebrar la Castanyada. L’alumnat d’Educació Infantil i Primària va realitzar activitats relacionades amb la festivitat i va menjar castanyes al pati de l’escola. Va ser una festa oberta a les famílies, les quals també van poder gaudir de totes les activitats organitzades pels monitors de l’Esplai Colònies l’Anunciata. A més, van poder participar de jocs com pintar murals amb castanyes, fer zumba, el joc del paracaigudes, el pintacares, el mocador o el joc de la cullera, entre d’altres. Per la seva banda, l’AFA de l’escola

close