Redactors juniors

Darius Anghel
Descripció
Em dic Darius, tinc 14 anys i considero que soc bo en ambients de treball. Les meves aficions són els esports i els videojocs. De gran m’agradaria ser arquitecte.

Me llamo Darius, tengo 14 años y considero que soy bueno en ambientes de trabajo. Mis aficiones son los deportes y los videojuegos. De mayor me gustaría ser arquitecto.

My name is Darius, I’m 14 year old and I consider that I'm good at work. My hobbies are playing sports and playing video games. When I grow up I would like to be an architect.
(Twitter Alexia Putellas)
1 mes ago

La jugadora del Barça s’ha convertit en la segona esportista estatal de la història, després de Luis Suárez, que el va guanyar l’any 1960 Anthonny Carrillo i Darius Anghel El passat dilluns 29 de novembre, la revista France Football va donar els premis individuals que reconeixen als jugadors i jugadores de les cinc grans lligues com el premi a millor jugador i jugador o el millor porter. Al premi de millor jugadora de l’any hi va haver 5 finalistes: Lieke Martens (F.C Barcelona, 40 punts), Vivianne Miedema (Arsenal, 46 punts), Samanta Kerr (Chelsea, 46 punts), Jennifer Hermoso (F.C Barcelona, 84 punts) i, la guanyadora, Alexia Putellas amb una diferència indiscutible, amb 186 punts. Aquesta temporada Alexia Putellas ha estat una figura clau

close