Redactors juniors

Irene Vilar Mérida
Descripció
Hola, me llamo Irene, tengo 14 años, vivo en Lleida y hago tercero de la ESO en el colegio FEDAC Lleida. En mi tiempo libre me gusta dibujar. También me gusta el atletismo y pasar tiempo con mis amigas.

My name is Irene, I’m fourteen, I live in Lleida and I am doing 3th of ESO at FEDAC Lleida. In my free time I like to drawing. I like to do athletics and be with my friends too.

Hola, em dic Irene, tinc 14 anys, visc a Lleida i faig tercer de l'ESO a l’escola FEDAC Lleida. En el meu temps lliure m’agrada dibuixar. També m’agrada l’atletisme i estar amb les meves amigues.
1 mes ago

“Vull compartir molts més llibres com aquest i que els nens quan el llegeixin s’ho passin bé”, comenta l’autora Fet per: Nicole Salazar, Huda Zabadani, Irene Vilar i Jamerlys Cruz El dia 12 de novembre es va realitzar una entrevista a l’autora Meritxell Garcia després de la publicació del seu llibre “A les teves sabates”. La presentació del llibre es va celebrar a la llibreria La Fatal. L’activitat va consistir en el fet que l’autora compartís temps amb els nens petits i va fer un taller amb les famílies per treballar l’empatia. Quan va finalitzar el taller vam poder conversar

L'alumnat de l'escola FEDAC Lleida a Montserrat
2 mesos ago

 Aquesta sortida és un punt de trobada dels joves de les escoles FEDAC Fet per: Jamerlys Cruz, Nicole Salazar i Irene Vilar  El dijous 14 d’octubre l’alumnat de 3r d’ESO de les escoles FEDAC van participar en la XV pujada a la muntanya de Montserrat. Va ser un dia d’activitat física fent ruta cap a la gran muntanya, així com de contacte amb la natura i el bosc.  Va ser una pujada difícil, però plena d’aventures. A més a més, el bon temps va acompanyar als alumnes per gaudir de la jornada. Amb aquesta activitat es van crear llaços d’amistats i

close